11 februari 2013

Trend: runda speglar

Var jag än vänder blicken ser jag runda speglar. Med sidenband, kedjor eller väl dold upphängning och i alla dess prisklasser. Fin som solitär, men minst lika fin i grupp. Tänk att muntra upp en dyster vägg med runda speglar i olika storlekar.
Spegeln Kolja är väl budgetalternativet i gänget, men verkligen inte mindre bra för det. Enkel spegel med fasad kant. Original med dold upphägning, men med enkla medel kan finfin upphägning med sidenband ordnas!
Danska Gubis bidrag är helt klart min favorit, och som vanligt är mina favoriter de dyraste. Varför? Spegeln är en reproduktion av Jacques Adnets samarbete med franska Hermes.
Spegeln Bolina är även den en dansk goding, men denna gång från House Doctor och går att klicka hem här. Finns både i silver och kopparfärg.
Senaste kanditaten ut på marknaden är den femtiotalsinspirerade spegeln från Ikea. Den tillhör Stockholmskollektionen och är tillgänglig från och med 1 april.

Vilken är er favorit?

2 kommentarer:

 1. Jag gillar den från House Doctor. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Hej!!!
  Åh, vad jag blev GLAD när jag upptäckte att Du var tillbaka, jag har saknat dina fina inlägg, både när det gäller inredning och mode.Du har riktigt god smak,mycket fina tips.
  Livet är hårt ibland, men det gäller att inte ge upp.Kämpa!!! det blir bättre.....
  Välkommen tillbaka!!!
  Kram Lena

  SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...