10 februari 2013

Tack och lite nyheter

Efter mitt vissna inlägg för några dagar sen har mailboxen fyllts med hälsningar och mobilen har plingat. Tänk vilka härliga människor det finns, kända som okända. De klappar på ryggen som nästan uppskattas mest är de från okända varma händer. Tänk att människor runt om i Sverige som följer mitt liv på bloggen och Instagram (8smaplommon) bryr sig om lilla mig. Det värmer otroligt mycket och jag blir rörd varje gång jag klickar fram ett nytt mail. Tack fina ni! Ett mail som berörde lite extra var från fina Rebecca (eacceber). "Jag känner dig inte ett dugg, vet ju inte ens om du bor i södra eller norra eller mellersta Sverige. Men jag vill att du ska veta att jag som bloggläsare och instagramföljare 'stöttar dig' och tänker på dig och håller tummarna för att dina drömmar och önskningar ska slå in!" Trots att vi inte träffats så har delat vi många erfarenheter och jag är så glad för ditt mail Rebecca!
Nu när våren förhoppsningsvis snart är på ingång och allt det vissna ska falla bort och nya knoppar slå ut lockar Ikea med härliga vårnyheter. Grönt, gult och femtiotal. Ikeas lite finare serie, Stockholm, kommer med många fina nyheter. Extra roligt att det satsas på accessoarer som porslin, vaser, textil och inte bara som tidigare möbler. De fina höga ljusstakarna får gärna flytta hem till mig, som ni vet är jag svag för ljusstakar. Skåpen är fyllda på bredden, höjden och djupet,  men det blundar jag för. Den fina takkronan är jag nyfiken på. Maskrosen börjar kännas som att den har gjort sitt och varför inte testa Marcus Arvonens nya?
Kommer ni ihåg tävlingen på Facebook som Ikea anordnade i somras? Uppgiften var att berätta om sin absoluta favoritplats. Resultatet har nu sammanställts i Folkets Ikea Katalog, som ni kan bläddra i här.

1 kommentar:

  1. Rebecca (eacceber)11 februari 2013 19:34

    Nu var det min tur att fälla en tår Anna!
    Många kramar <3

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...