27 maj 2012

Söndagssvep

Härligt, härligt eller vad är det Björn Skifs sjunger? Helgen har varit fantastisk. Värme och sol, mer än så behövs inte. Perfekt sommaroutfit i svala toner. Shorts, sval sjal, ballerinor och väska som har plats för badkläder och handduk. Går att klicka hem här och här. Vad har du för sommarplaner? Utomlands eller stannar du i Sverige? Min plan är att njuta så mycket som möjligt. En vecka på ön är planerad. Längtan efter Gotland, mitt andra hem, är extra stor nu när sommaren närmar sig. Solen, stränderna, gränderna, allt saknar jag. Gotländskan ska letas fram i garderoben för vecka trettio är det dags. Åh vad jag längtar. Stenugnsbageriet i Rute är en klassiker som absolut ska få sig ett besök. Mysigt, typiskt Gotland och härligt fikabröd. Finfin idé från den här tjejen med både blogg och webshop. Hon har samlat alla sina semesterdrömmar på en egengjord vimpel. 


Imorgon är det dags för växtjakt. Vår rabatt i soliga läget behöver lite nyheter. Får ta och bläddra genom mina trädgårdslexikon innan besöket i trädgårdshandeln annars blir det holabalo och jag kommer hem med allt möjligt. För att undvika detta skrivs lista som följs maniskt. Lavendel är självskriven på listan. Lovar att återkomma med resultatet.
Nu är snart söndagen slut, men innan dess ska jag hinna bläddra genom senaste numret av Elle. Fastnade för det fina omslaget som går i rosa och att det var ett hemma-hos-reportage hos en av mina favoritbloggerskor gjorde saken ännu bättre. Ser fram emot kvällens läsning.

Psst, du har väl inte glömt att gratta mamma idag? Min sötnos fick ett fikonträd som vi hoppas kommer att trivas på hennes soliga balkong. Grattis säger vi även till Loreen. Bra jobbat! Du var fantastiskt.

1 kommentar:

  1. Stenugnsbageriet öppnar upp nästa vecka...och jag längtar dit !!! Ska bli spännande att se hur det blir i år då Fabrique tagit över...men det blir nog minst lika bra nu som då !! För det är ju ett himla mysigt ställe!!!

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...