Nu ligger de på plåten och jag har redan provsmakat en skorpa och det kommer med all säkerhet bli fler innan kvällen är slut. Är väldigt förtjust i min rostfria måttsats som jag har för mig är inköpt i Helsingborg.
24 maj 2012
Mandelskorpor
Suget av sötaste vännens mumsiga mandelskorpor blev idag alldeles för stort, så när arbetsdagen tog slut cyklade jag fort hem för att baka. Så enkelt och så gott. Mjöl, socker, sötmandel, ägg, bakpulver, smör och en gnutta vaniljsocker för smaken är det enda man behöver. Receptet är så klart Leilas och istället för apelsinskal och saffran tog jag vaniljsocker. Mums!
Nu ligger de på plåten och jag har redan provsmakat en skorpa och det kommer med all säkerhet bli fler innan kvällen är slut. Är väldigt förtjust i min rostfria måttsats som jag har för mig är inköpt i Helsingborg.
Nu ligger de på plåten och jag har redan provsmakat en skorpa och det kommer med all säkerhet bli fler innan kvällen är slut. Är väldigt förtjust i min rostfria måttsats som jag har för mig är inköpt i Helsingborg.
Etiketter:
Mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥