31 januari 2010

Härlig söndag.Helgen är redan över och imorgon är det åter jobb och även snöstorm om man ska lita på prognoserna. Storm och snö i dagarna tre. Morgondagen erbjuder även storhandel och besök hos gulliga D och lilla T. Ska bli kul och träffas igen, var ett bra tag sen. ♥

Söndagen inleddes med sovmorgon och snöskottning och därefter frukost på IKEA. Fyndade även en fin korgkista, som ska på sprutlackeras av en god vän. Kommande färg: VIT! Eftermiddagen inleddes med en promenad i snön och ett fyratimmars stopp hos J och S som nyligen köpt och renoverat ett hus. Jättefint! Vitt och fräscht. Där kommer dom och den lilla/lille trivas alldeles utmärkt. Tack för de hembakade muffinsarna och gräddbollarna.


bild:Expressen

Hittade lite mer inspiration till klädkammaren. Gillar detta systemet från IKEA, luftigt och genomtänkt. Det heter Stolmen, enda nackdelen är att det är utgående och kommer att försvinna ur sortimentet inom kort. Känns därför lite dumt att investera i detta när man inte kan köpa till och ändra i framtiden. Lite besviken är jag allt. Vem vet, det kanske dyker upp en annan bättre lösning?

Trevlig söndagskväll på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...