12 november 2012

Svep

Lite sen även denna gång, men nu beror det inte på tråkigheter utan härligheter! Hela helgen har tillbringats i Göteborg med god mat, mys och lite shopping. Underbart trots att vädret inte var det bästa. Sköna sängar med fluffiga kuddar och krispiga täcken, god frukost och känslan att man inte behöver göra något är fantastisk och efterlängtad. Precis vad två trötta själar behövde.
Duktiga AprillAprill har öppnat webshop. You go girl! Litet sortiment än så länge, men ack så fina varor. Är lite sugen på en tallrik till tavelväggen. Får vänta och se vad tomten kommer med i säcken.
 
Tapeten som skymtade på AprillAprills fina bild finns i olika färgställningar och den grå/vita är min favorit. Tapeten är en nyproduktion hos Boråstapeter utifrån Arne Jacobsens klassiska textilmönster och går att klicka hem här
Ferm Living är experter på grafiska mönster och kudden och filten får gärna flytta hem till mig
 

Gillar du precis som jag att göra egna pompoms är Lagerhaus ett tips!
Fina papper till bra pris!Finfin svartvit lägenhet till salu via Alvhem Mäkleri. Psst fick otrolig service i helgen av Sandra på Alvhem. Mer om det i senare inlägg, men jag är evigt tacksam och lycklig! Kanske skulle prova mig på att vika de fina papperssnurrorna för omväxlings skull.
Kan ju inte ha pompoms överallt, eller? Psst Tomten, går att klicka hem här


Nu favoritprogrammet Hustoppen.
Trevlig kväll på er raringar

1 kommentar:

  1. Oh, vad mysigt det låter.En helg med övernattning på hotell är precis vad vi skulle behöva.


    Kram!

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...