26 september 2012

Mateus

Här i byn anordnas en årlig cykelfest och för oss var det premiär i år. Över hundrasjuttio par var bjudna och tilldelats antingen förrätt, varmrätt eller efterrätt. Turligt nog fick jag och maken förrätt. Någorlunda enkelt för gröngölingar och sen lättnad när man är färdig med sin rätt så att man kan njuta av resten av kvällen. Vi cyklade och cyklade, åt underbar mat och hade fantastiskt roligt! Håller våra tummar för en inbjudan även nästa år. Fin tradition som absolut bör hållas.
Dukningen, som maken pysslat med, består av vårt favoritporslin från Mateus. En kär bröllopspresent som jag hoppas att vi kommer få njuta av i flera år framöver. Finfina orkidén, som skymtar i bakgrunden tillsammans med ljusstaken från Ikea PS, är från underbara vänner som stöttar oss när vi har det jobbigt. Tack för att ni finns.

1 kommentar:

  1. Vilken fin dukning och vilken roligt tradition! Har hört talas om liknade traditioner även hos andra och alla verkar ha väldigt kul på de där tillställningarna! Undrar vart man ska flytta ;)

    Kram Mrs G

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...