29 januari 2012

Söndagssvep

Slut på vecka fyra. Årets femte vecka tillbringar jag solo, då maken är på jobbresa på varmare breddgrader. Kommer sakna mitt hjärta. Dagen har varit bättre än gårdagen, tack och lov. Nu ser vi framemot våren, ljusare tider och vår weekend i Stockholm. Mycket fina vårkläder hos H&M i år. Inget hemklickat än även fast det har varit nära. Tänkte vänta och se plaggen live istället. Dessa klänningar står det mitt namn på. Frågan är bara vilken av dom jag ska välja. Känner jag mig själv kommer båda att få följa med hem. Finfin sjal, favoritballerinor och klassiskt armband. Åh vad jag längtar! Hemsidan Dukat Bord visade häromdagen några av vårens nyheter. Den numera klassiska karaffen från Eva Solo har piffats till med nya klädslar i härliga kulörer. Kulören Raspberry är den senaste och kommer i affär under vecka tio. Även Vitriini från Iittala kommer i nya kulörer. Sjöblå och lila, vem kan motstå? Går att klicka hem här. Foto: Nina Broberg/IKEALivet Hemma Imorgon är det dags för andra avsnittet av Hustoppen. Alltid roligt att se hur andra människor bor. Ännu roligare när det är lite speciellt och eget. Passar mig perfekt, jag som är lite nyfiken av mig! Juryn består av arkitekten Gert Wingårdh, formgivaren/arkitekten Thomas Sandell och inredningsarkitekten Carouschka Streijffert. Måndag klockan tjugoett på TV8. Missa inte!
Finfin lösning på alla färgglada kakformar som far runt i baklådan. Stapla dom i en spagettiburk. Vips så har du en superb förvaringslösning, samt ett litet konstverk! 

Njut av söndagens sista timmar och av varandra


Bilder lånade av Pinterest, H&M, Ikea Livet Hemma och Dukat Bord

1 kommentar:

  1. Fler hus här om du som jag är nyfiken på hus och inredning. Jag gillar också Hustoppen. http://finastehuset.blogspot.com/

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...