4 december 2011

Söndagssvepet

Förälskelse. Underbart ord. Igår träffade jag två underbara vänner. Evigheter sen vi träffades, fast det kändes som igår. En hel del vin och skratt. Även tråkiga och jobbiga episoder diskuterades. Tänk att man går igenom tunga händelser, men känner skam och inte vågar dela med sig. Inte ens till goda vänner. Vad dum man är. Det är ju i svåra stunder vänner ska finnas där. Nu är det tummat att vi aldrig ska skämmas för våra mörka stunder. En signal och vi är där. När jag cyklade hem i natt i ösregnet pirrade det i magen och sprätte i benen, precis som förälskele. Tack mina fina vänner för att jag får vara en del av era liv ♥
Bild lånad av Stila mode och design
Apropå förälskelse, en helt annan sort dock, fann jag eller rättare sagt maken, denna finfina adventsstjärna för ett tag sen. Då jag har nya gardiner i sovrummet, jag vet att det inte dokumenterats och visats för er, men skyller på mörkret, så passade inte den traditionella pappstjärnan. Metallstjärnan Stella Polaris från by Rydéns placeras på fönsterbrädan. Perfekt! Stort plus var att vi i helgen fann den i stan med 30% rabatt. Vi slog till direkt och nu strålar den i vårt sovrumsfönster.
Kommer ni ihåg modellen Anine Bing som var tillsammans med fotbollsstjärnan Anders Svensson? Anine tog sitt pick och pack, flyttade till Danmark och bildade familj. Nu bloggar hon för tidningen Mama, men att jag åter fick upp ögonen för henne är hennes smyckeskollektion i samarbete med Cooee Design. Hopplöst förälskad är precis vad jag är. Allrahelst i Star Mini Ring.
Julklapp? Yes, please!
 
Fotograf Nina Broberg
Ikea Livet Hemma har varit på besök hemma hos en inredare, vars hem går helt i krispigt vitt. Alldeles alldeles underbart. Jag som många andra bloggare fastnade för arbetshörnan. Fina nyheten Tisdag och härliga enkla arrangemang med julens lökar. Nu är jag supersugen på att leta fram vaser och skålar och släppa loss fantasin. Yupp imorgon blir det plantering och saffransbullebak.

Trevlig söndagskväll på er och
glöm inte bort att ta hand om varandra

4 kommentarer:

 1. Å vad fin, vad hittade ni den? Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Vi hittade den på Sköna Hem i Kristianstad. Allt bra med er? Kram

  SvaraRadera
 3. Jaha hade hoppats ni hittat den i Växjö ;). Pojkarna har haft vattkoppor :( vi skulle åkt till Gran Canaria så det har varit en seg månad. Men nu är de pigga och snart jul,mysigt. Och vi åker i februari istället. Allt bra med er ? Kram

  SvaraRadera
 4. Allt bra med oss. Blir en weekend i Gbg till helgen. Ska bli riktigt mysigt. Skönt att ni kunde boka om resan! Kram

  SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...