19 december 2011

Klappat och klart

Nu är alla klappar inslagna och ligger och väntar på att få öppnas. Det bästa med julen är att få se alla leenden. Jag tycker absolut det är roligare att ge än att få. Under året finner jag mycket som jag önskar mig, men när önskelistan ska skrivas inser jag att jag har det bra som det är. I år som alla andra år har jag och maken köpt en gemensam julklapp. Vad det är får ni se efter tomtens besök. I år är julklapparna inslaga i  papper från Lagerhaus och dekorerade med vita, röda, gröna och bruna inslag.
Traditionellt om man ska beskriva i ett ord.
Tejpen jag fick med mig hem från Göteborg är inte särkilt julig och därför blev jag glad när jag fann grantejpen på Ica. Tre stycken rullar för några guldtior. Jättefint att bara tejpa runt paketet istället för snöre. Stämpelbokstäverna fick jag av älskade M efter hennes Malmö-besök. De är införskaffade på Granit.
Filt- och pappersdekorationer rotades fram i min pysselgarderob där jag samlar allt och ingenting. Mitt motto i detta fall är att spara det mesta, någon gång kommer det till användning! De små julgranskulorna köpte jag på ett tag sen på Lagerhaus och fick i år blinga till barnens klappar.

1 kommentar:

  1. Så pysslig du är vilka underbara paket! Kram C

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...