26 juni 2011

Mums. Vilken härlig långhelg vi har haft! Hoppas att ni haft det lika bra. Midsommarvädret blev inte så tråkigt som vi befarat, solen tittade till och med fram stundtals. Underbar mat, ännu mer underbart sällskap och perfekt midsommarstämning. Kvällen avslutades med en riktig fight i jätteplockepinn. Tyvärr gick jag inte ur striden som segrare, men lika glad var jag! Tack F och O för en fantastisk kväll. Lördagen spenderades mest i trädgården och framför en bra film i soffan. Skönt med slappedagar. Idag blev det en tur till kusten och Höganäs och Mölle. Ett besök på Iittala Outlet så klart. Äntligen har en Vitrini inhandlats. En sak avbockat på önskelistan. Perferkt nattförvaring till vigselringarna och andra hjärtesmycken.


Stort plus att det var fin rabatt för medlemmar. I Like! Var även tvungen att testa Water Pearls XXL. Små små pärlor i glas som ska tillbringa ett dygn i vatten för att förvandlas till centimeterstora ihåliga glasbubblor. Magi? Vi får se.
Magasin 36 i Höganäs har vi många gånger passerat, men aldrig lagt manken till och besökt. Vilket misstag. Detta var en fantastisk affär fylld med fina attiraljer och inspiration. Absolut värt ett besök. Blir nog en tur till under semestern, kanske i kombination med en övernattning i härliga Mölle?

Perfekt avslutning på en underbar dag i solen är en skål med röda jordgubbar. Jorgubbarna trängs i rosa ostronskål modell mini från Mateus. Funderar starkt på att utöka familjen med ett ostron storlek XL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...