27 september 2010

News.Har lite nyheter att visa som har skett på hemmafronten. Tavelväggen är nästa komplett. Ytterligare två tavlor ska inhandlas och sen kommer minnen och härliga detaljer hängas upp allt eftersom. Både jag och J är väldigt förtjusta i alla tavlor och är otroligt nöjda med hur vi lyckades komponera ihop dom.

Citat-tavla Andy Warhol och plansch Skogen är det bästa stället, båda från Moderna Museét, pysslad fjärilstavla, dörrskylt HEJ, vy från älskade Visby, nr 8 köpt i Ronneby och hemmaprintade plancher.


Helgens utflykt till Kristianstad resulterade i två krokar från Bruka Design som inhandlades i den nygamla butiken Borett. Vilken uppgradering för denna underbara affär!

Har länge letat efter de perfekta krokarna till mitt mini dressing room och nu har jag äntligen hittat dom. Vita, enkla och perfekta. Lovely.


Idag har det inhandlats lite nyheter till ovanvåningen med tema svartvitt. Miniprojekt ovanvåning inleds imorgon. Längtar.

KRAM på er

3 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vad fint det blev med tavelväggen.Vi har gjort ett rum till Tilda där vi hade matbordet eftersom vi inte använde det rummet så mycket.Vi har ett litet bord i köket till oss som vi kan sitta och äta vid.Blev ganska bra, det är bara tillfälligt tills vi flyttar till huset.

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev med tavelväggen!Det är så snyggt med vita ramar på en vit vägg!

    SvaraRadera
  3. Åh vad bra det blev!

    kram C

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...