
Leilas Classic Cupcakes (12 cupcakes)
» 3 ekologiska ägg
» 2 1/2 dl strösocker
» 1 tsk vaniljsocker
» 100 g smör
» 1 dl mjölk
» 3 1/2 dl vetemjöl
» 2 tsk bakpulver
» 1 nypa salt
» Skal och saft av 1 citron
1.Sätt ugnen på 175 grader.
2.Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3.Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
4.Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5.Blanda i rivet skal och saft av en citron.
6.Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7.Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Cream Cheese Frosting
» 60 g mjukt smör
» 5 dl florsocker
» 1 tsk vaniljsocker
» 1 msk färskpressad citronsaft
» 100 g philadelphia ost
1.Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphia ost krämigt.
2.Dela upp frostingen och färga den i olika färger eller behåll den vit.
3.Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.
KRAM
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥