5 april 2010

April.Nu börjar påsken närma sig sitt slut. Mars har blivit april. Ännu ett steg närmare våren. Helgen har gått alldeles för fort, men det har varit riktigt skönt att vara långledig. Tur att denna veckan bara består av fyra arbetsdagar. Mjukstart.
Helgen har bjudit på en hel del sol, men tyvärr lika mycket regn. Har varit en tur i Skåne, där konstrundan ägt rum. Besökte även Designcenter 1021 i Löberöd, Urban Living i Simrishamn och DanskSvenska Kompaniet i Vranarp. Helgen bjöd alltså både på konst och design. Toppen! Hittade mycket fint, men inga köp denna gång.
Hos DanskSvenska Kompaniet ställde konstnären Lisa Rinnevuo ut sin fina konst. Förälskade mig i verket i turkost och rosa. Vill ha!


Har även varit kattvakt denna helgen. En kollega skulle hälsa på familj i Östersund och jag tänkte varför inte försöka bota mitt obehag för katter. Är absolut inte rädd för dessa små varelser, bara att de är lite obehagliga. Zeke och Iza har varit exemeplariska. Väldigt charmiga och gosiga. Tack snälla S för den fina presenten, det var absolut inte nödvändigt. Blev i alla fall väldigt glad och behöver du kattvakt fler gånger vet du var du ska vända dig!

Dags för en kopp te och tv och därefter sängen. Det är ju arbetsdag imorgon
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...