9 mars 2010

Alla dessa val. Nu när vi fått vår favorittomt var det dags att bestämma vilken husleverantör vi skulle välja. Alla huskataloger som fanns att uppbringa beställdes. Många fina hus, det svåra var dock att bestämma hur huset skulle utformas. Alla hus är ju fina på sitt sätt, men vilket var VÅRT hus? För att undvika att bli alldeles snurriga bestämde vi vad vi ville ha och vilka krav vi hade. Det som vi prioriterade var:
1. Två plan med förhöjt väggliv
2. Öppen planlösning
3. Kamin
4. Trähus
5. Mycket ljusinsläpp

När detta var bestämt riktade vi endast in oss på de hustyper som uppfyllde dessa krav. Ekeforshus fick vi kontakt med via en arbetskompis som precis byggt hus. De tyckte att allt hade fungerat smidigt och de fått det precis som dom velat ha det. Givetvis hade vi kontakt med andra husleverantörer också men inga var lika tillmötesgående som just Ekeforshus. Vi fick i stort sett utforma huset som vi ville, vilket var precis vad vi önskade. Hustypen vi valde hette Stora Björn, idag Modern 170.



bild:Ekeforshus
Visar planritningen på Modern 170. Det är en hel del förändringar mot Stora Björn, men jag hoppas att ni får en uppfattning i alla fall. Vi har bland annat spegelvänt en del av vår planlösning, har fler fönster och större kök.

Imorgon: Inredning och tillval

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...