21 februari 2010

Uppdateringar.Helgen har bjudit på ännu mer snö och vi uppmanades att hålla oss inomhus. Det har blivit en hel del pysslande, OS-tittande och mys framför brasan. Passade även på, som jag lovade, att ta lite fotografier på uppdateringar hemma hos oss.


Vår julklapp till huset blev en klädhängare från SMD Design, nämligen golvstående Stick i helvitt. Det var det lite problem innan vi fick ordning på vår Stick. Den första som beställdes innan jul med leverans på fyra veckor och öppnades på julafton var repig och fick returneras. Nu var leveranstiden närmare sex veckor då tillverkaren hade julledigt. Nu är den äntligen på plats! Både jag och J är lika förtjusta i den och väldigt nöjda. Lika fin utan som med kläder.
.....................................................................................................................

Projekt:klädkammare börjar närma sig sitt slut. Det enda som saknas nu är spegel, krokar och lite fin förvaring. Känner dock ingen brådska med detta. Väntar tills jag finner det jag absolut vill ha.

Två väggar är vårigt gula, min fina vita Hampen-matta pryder golvet och hyllorna är på plats. Finns till och med ledigt utrymme! Tack snälla J för all hjälp, älskar dig ♥

.....................................................................................................................

Även i köket har det skett en liten förändring. Ingen stor, men dock så behövlig. Alla dessa små lappar, inköpslistor, rabattkuponger och ett och annat fotografi behövde en samlingsplats. Uppdraget föll på Spontan, IKEAs nya fina runda magnettavla. Finfint!
I köket står också en fin present från M. Vasen Zwizz från Orrefors har fått en matchande vän. Gillar dessa väldigt mycket och den låga är en perfekt tuplanvas, som kommer att användas flitigt nu under våren. Tack snälla!

...............................................................................................................

I fredags var Js bror med familj på besök. Åt tacos, tittade på OS och hade underbart mysigt. Det bästa med kvällen var en liten present från fyraåriga M till mig. Hon kom med händerna bakom ryggen och såg så där klurig ut som bara hon kan. Höger hand räcktes fram med ett armband. Ett armband som hon gjort till mig på Kyrkis. Vilken känsla och vad glad jag blev. Lilla M hade gjort ett armband med mig i tankarna. Rosa är det också. Hon känner mig alldeles för bra ♥

...................................................................................................................

Den här uppdateringsrapporten får avslutas med en bild på min älskade Take lampa från Kartell. Ingen nyhet, men den ligger mig fortfarande varmt om hjärtat.


bilder:privata

Trevlig söndagskväll

1 kommentar:

  1. Hej vännen!
    Vad fint det blev..klädhängaren me lika a lot!
    Vi får träffas snart igen.

    KRAM!

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...