13 februari 2010

Snowdrop. Längtar efter att solen ska värma mig med sina strålar och att alla vårlökar börjar gro och slå ut i vårens alla färger. Som det känns nu lär detta dröja ett bra tag till. Under tiden kan vi njuta av Le Klints Snowdrop. Lampan finns både som golvlampa och pendel. Lampan med sitt stå i svart stål och vita cylindriska plisserade skärm är inspirerad av just vårens första blomma, snödroppen. Lampan kan lutas med hjälp av en fjäder som är placerad i foten. Golvmodell kostar 7 890sek och pendel 3 425sek. Finns att köpas hos bland annat Miljögården.

bild:Miljögården

Idag har det inhandlats konsoler, skenor, penslar och roller. Två väggar i klädkammaren är målade i en vårig gul nyans. Imorgon ska hyllsystemet upp på väggen. Vad glada vi är för att vi valde att placera spånskivor innanför gipsplattorna när vi byggde. Så skönt att slippa att plugga och krångla, nu är det bara att skruva!
Det som återstår efter morgondagen är att införskaffa diverse förvaring. Hittade en hel del fint på Åhlens idag. Mer om detta när allt är klart.

Nu blir det lite mat och det sista av Melodifestivalen.

Trevlig lördagskväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...