24 september 2012

Söndagssvep

Vet att svepet är en dag försenad, men hoppas att jag är förlåten. Har prioriterat de personer som betyder allt för mig. Brunch som varade i timmar. Härliga diskussioner. Skratt. Trots allt tråkigt lyckas vi alltid må som bäst när vi är tillsammans. Tillsammans är vi starka.
Nu när mörkret kryper allt närmare blir jag allt mer sugen på filtar, koftor, raggsockar och halsdukar i mjuka gosiga material. Har lyckats hitta några favoriter till riktigt bra priser. Åhlens har skapat en kollektion som består av sjal, tröjor, koftor, mössor och en härlig cape i mjukaste kashmir. Kollektionen är enhetligt skapad i kulörerna mörkgrå, blå, orange, ljusgrå och turkos. Fint var för sig men även härligt att mixa. Här hittar ni historen bakom den nya kollektionen om ni är nyfikna
.
KappAhl är inte direkt den affär jag rusar till när jag behöver nya kläder, men ibland lyckas de! Som nu när de skapat kollektionen It´s all about being friendly med härliga mysplagg. Jag är extra sugen på den härliga collegetröjan som är perfekt att krypa upp i efter en kvällsdusch. Precis som Åhlens har H&M släppt en liten kollektion som de kallar Premium Quality. Premium består av några tröjor i kashmir med även detaljer i äkta läder. Inte helt fel det heller. Vill man inte njuta av budgetvarianterna kan man alltid klicka sig in här. Soft Goat är himmelriket för kashmirälskare. Heter det kashmir eller cashmere? Kanske beror på om man känner sig lite internationell eller inte.

Psst lyckades ni lägga beslag på några favoriter på VIP-shoppingen för Lindex/Missoni? Om sju långa dagar dimper det ner ett litet paket med lite smått och gott. Längtar.

1 kommentar:

  1. Jag gick lite, lite loss på Missonisläppet. ytterst lite...

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...