24 juni 2012

Söndagssvep

Midsommar. Stora förväntningar. Sol, lekar och mat i mängder. Slutade som vi tänkt minus sol. Regn regn regn. Ska det aldrig sluta? Hemmagjorda jordgubbstårtan är numera tradition och lika god år efter år. Vattnas i munnen bara vid tanken. Hur var din midsommar? Trots mina och underbara F:s tårttalanger är denna tårtornas tårtbok en nykomling på min bakboksönskelista. Linda Lomelinos tårtbok är underbar. Måste vara en pärs att bara välja vilken av godingarna man ska börja med. Provbläddra här och se om du kan motstå frestelsen. Mums.
Häromdagen fyllde världens goaste sötnöt fyra år och det firades såklart. Mitt och makens stora paket innehöll tavla med motiv Carl från Sammy Rose. Enkelt, blått och perfekt för ett pojkrum. Verkade uppskattat då goingen på frågan var han skulle hänga den svarade 'På väggen förstår du väl?' Ärligheten själv. På lördag är det dags för nästa sötnos att fylla år. Lite äldre än fyra, men lika go ändå. Planschen är köpt hos Sveas Design och Vintage, omslagspapper hos Lagerhaus och vimpelsnöre är enkelt gjort med hjälp av washi tejp och lite tålamod.
Nu när badrummet fick en bänk med plats för lite förvaring önskar jag mig denna korg från Afro Art. Korgen är handgjord i Senegal och varje exemplar unikt. Me Love. Denna fina weekendbag står det mitt namn på. Eller jag inte på riktigt, men ni vet vad jag menar. Swedish Hasbeens gör inte bara träskor, utan även skärp och väskor som denna skönhet.
I allt detta regnande får man snart leta fram höstjackan. Varför inte matcha med en fin sjal från Beck Söndergaard i vårkulören rasberry rose? Goda vänner ska gifta sig i augusti och jag håller alla tummar för att utomhusbröllopet ska klara sig undan regnet. Denna outfit från H&M är en av många kandidater för min del. Jag har alltid lika svårt att bestämma mig. Antingen hittar jag inget som jag tycker passar eller så hittar jag massor. Till denna fest har jag massor med alternativ. Det är långt till augusti så jag får ha lite is i magen.

1 kommentar:

  1. Den där korgen ifrån Afro Art är väldans fin.. är ganska sugen på en sådan nu när vi flyttar till huset. Kanske inte det som är överst på prioriteringslistan egentligen, men den hade nog kunna göra min tvättstuga några gånger snyggare tror jag :)

    God fortsättning!
    kram /iris

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...