12 juni 2012

Maison Martin Margiela

Veckans största bomb vecka tjugofyra är än så länge H&Ms samarbete med Maison Martin Margiela. Ryktena började spridas för några dagar sen. Var det sant? Är det bara ett rykte? Nu är det nästa för bra för att vara sant.

MAISON MARTIN MARGIELA är ett av de främsta och mest inflytelserika modehusen sedan trettio år tillbaka. Det känns otroligt spännande att presentera det här samarbetet, som kommer att ge modeälskare över hela världen chansen att bära specialdesignade plagg av MAISON MARTIN MARGIELA. Det blir en modehändelse att minnas“, säger H&M:s kreativa rådgivare Margareta van den Bosch.

Kollektionen kommer att innehålla mode och accessoarer för både dam och herr. Enda gruset i mitt öga är att jag önskat en liten inredningskollektion också. Vem vet? H&M kanske överraskar igen. Maison Martin Margielas Matrioshka - Poupées Russes har jag suktat efter länge. Hade suttit som en smäck på sideboardet bakom soffan. Nio stycken ryska dockor i vitaste Margielavitt. Går att klicka hem här. Snälla maken, hoppas att du läser detta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...