15 april 2012

Söndagssvep

Förra veckan hoppades söndagssvepet över. Lägger skulden på påsken. Nu är påskriset utkastat och de lilla pyntet nerstoppat i påsklådan och svepet är tillbaka. Makens sängbord är piffat och klart. Nya lampan är på plats. Jag har en likadan fast i väggmodell. Har fått en idé om att jag inte vill ha ett traditionellt sängbord. Hmm funderar på den ett tag till. Enda kravet från maken är att det ska vara vitt. Får se hur det blir med detta! Helgen har tillbringats i Göteborg på nya Hotell Post. Med lite tur lyckades vi få ett hörnrum på sjunde våningen i nya delen. Panoramafönster på två av rummets väggar och det kändes som om vi kunde se hela stan från sängen. Såå nöjda och det blir absolut fler övernattningar här. Lite shopping hann vi med också även fast detta var anledningen till vårt besök i storstaden. En fin svart sax och minihand från Hay införskaffades på magiska Artilleriet. Lite annat smått och gott fick också följa med hem. Maken hittade vårskor och jag lite presenter till hans kommande födelsedag, som närmar sig med stormsteg.
 
Finfin kanna som är en nyhet i den Nya Höganäs Keramikserien. Den lilla nykomligen rymmer 0,5 liter och är gjord av Front. Söt eller hur?
Har du hört att Indiskan har öppnat webshop? Den har rosamönstrade blusen är perfekt till jeans och extra fräsch till ett par vita byxor när sommaren kommer. Får bli en närmare titt snart.
Ikea goes skirt, vitt och himmelskt.
Fin styling av Saša Anti och fotografi av Patric Johansson/Livet Hemma IKEA.

 
Blir man inte extra godissugen när man ser de härliga bilderna på ballerinorna från Ballerina Closet? Just denna variant har denna sötnos köpt. Jag är sugen på ett av dessa par. Fina eller vad säger du?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...