4 mars 2012

Söndagssvepet

Söndag igen. Helgen har varit solig och vårkänslorna är på topp. Blev en fikastund ute i solen igår. Härligt och efterlängtat. Kameran och jag for runt och försökte bevara solskenet. I sovrummet strålade solen in på söndagsmorgonen. Och ja vi har inte bäddat, men det är så här vårt sovrum ser ut en helgdagsmorgon. Blå pärlhyacinter har köpts för att plocka upp det blåa i påslakanen. Snart slår dom ut!
  
Några vita pärlisar och krispigt vita tulpaner fick också följa med hem från blomsteraffären. Kan inte låta bli, längtar så efter våren att jag för tillfället låter den flytta in till oss. På torsdag är det premiär för det omtalade samarbetet mellan H&M och Marni. Reklamfilmen regisserad av självaste Sofia Coppola visar en drös med mode som jag älskar. Framförallt är jag förälskad i halsbanden.

Fri frakt och 10% på sortimentet gjorde att jag klickade hem en hel drös med vårskor från H&M. Extra nyfiken är jag på de fina knytskorna i mockaimitation och ripsband. Ser söta ut på bild. Återstår att se hur de är in real life.
I eftermiddags testade vi att göra macarons/makroner för första gången. Hallonmakroner fyllda med vitchoklad eller hallonsylt. Måste erkänna att vi är rätt nöjda med premiärbaket. Att ta med sig till nästa gång är att använda mer färgpasta för att få lite extra färg.
Supertalangen Frida Ramstedt med bloggen Trendenser har blivit intervjuad av danska Designermor. Perfekt söndagsläsning.

2 kommentarer:

 1. Åhh, är det fina påslakanet det från Ikea? Jag såg de matchande kuddarna där för ett tag sedan och blev lite kär på en gång. Egentligen inte riktigt min stil så de fick ligga kvar men har svårt att släppa tanken på dem. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline!
  Ja påslakanen är IKEAS nyhet Emmie Land för 99kr. Egentligen inte min stil heller, men precis som du kunde jag inte släppa dom och ångrar inte att jag köpte dom!

  KRAM

  SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...