25 mars 2012

Söndagssvep

Åh vilken underbart härlig söndag vi har haft. Solsken i mängder. Kan inte få nog av strålarna. Eftermiddagen har tillbringats i solstolen. Perfekt avslutning på veckan. Härligt härligt. Har du mumsat våfflor idag? Det är ju självste våffeldagen idag. Jordgubbssylt och grädde i mängder och så lite socker på det. Mums. Klockan är framdragen och kvällarna kommer för ett tag vara ljusare än vanligt.
I fredags hämtade jag ut ett stooort paket med lite vårkläder, skor och mina efterlängtade Marnisaker. De konjaksfärgade skinnballerinorna med den lilla spetskanten blev genast favoriter. Längtar efter att få trycka ner strumporna i lådan och vicka på tårna. Kommer ni ihåg att jag klickade hem en efterlängtad sak förra helgen? Har du funderat på vad det var? Jo, nämligen 2012 Guide de la ville Paris. Vi tänkte vänta till den kommande Göteborgsresan, men då affischen är limiterad och verkar vara väldigt populär vågade jag inte vänta. Vi fick nummer 336 av 473. Nu ska bara ram införskaffas och sen ska den upp på väggen.
Trots solsken blev den ett kort besök på IKEA och ett nytt sängbord fick följa med hem. Nordli är en av aprils alla nyheter. Vitt, enkelt och påminner lite om skrivborden från Design House Stockholm. Perfekt och maken är nöjd. Nu när vinterjackan ersätts med en tunnare variant, vantar och mössor packas ner och allt blir mycket lättare blir jag sugen på att måla läpparna röda. Jag har aldrig tagit mig mod, men jag skulle verkligen vilja. Tycker att det är sååå fint och vårigt. Har kommit så långt att jag köpt ett härligt rött stift, men hittils har det hamnat i lådan. Ska jag våga?

2 kommentarer:

 1. Hej, tack för en bra o inspirerande blogg! Alltid lika kul att följa dig. Tänkte fråga dig vilken ram du har tänkt til din nya plansch? Är sugen på att beställa en men hittar ingen ram som passar. Tack för snabbt svar! Ha en bra dag.
  Mvh Linda

  SvaraRadera
 2. Tack för de fina orden! Jag har tänkt att klicka hem en ram från denna sidan http://ramotavla.se/svenska/bildfotoram-med-glas-och-bakstycke/ram-154.html

  Ha en bra dag
  Anna

  SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...