13 augusti 2011

Krapperup

En riktigt härlig dag är precis vad vi har haft idag. Mer sol än regn vilket har varit ovanligt de senaste veckorna. Dagen började i Krapperup utanför Höganäs där god fika intogs och avslutades med en trevlig promenad i parken. Hur låter passion- och limecheesecake? Mums!
Sätesgården Krapperup är känd sedan tidig medeltid. Det nuvarande slottet uppfördes vid mitten av 1500-talet och ligger omgivet av en vacker park, öppen för allmänheten året om.

Vidare blev det en tur genom fantastiska Viken och sen Helsingborg. På restaurang Inom åt vi sommarens bästa lunch. Vitvinskokade musslor. Vattnas i munnen bara jag tänker på dom. Utsökt. Efter lunchen blev det en tur till Söder och ett besök på Pistachia. Pistachia är en butik som säljer allt från naturgodis och glass till alla möjliga sorters godis. En liten påse fick självklart följa med hem.

Innehållet i påsen med det fina budskapet "Vart Du än går, gå med hela ditt hjärta" köptes i slottsbutiken. Vad det är får ni se en annan dag. Kvällen avslutas nu med choklad i fina papper tillsammans med senaste numret av Residence.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...