Senast träbiten var i aktion var igårkväll då ljummen potatissallad stod på menyn. Enkelt och lätt.
4 portioner
Blir allra godast med fransk, grovkorning senap. Går bra att göra dagen innan.
Späd i så fall bara med lite vanlig yoghurt eller fil i före servering.
8-10 potatisar (fast sort)
1 rödlök
2dl créme fraiche
1/2tsk salt
2-3msk fransk senap
1/2dl hackad dill
2-3msk kapris
dillvippor
Skala och dela potatisen i bitar. Koka den precis mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken.
8-10 potatisar (fast sort)
1 rödlök
2dl créme fraiche
1/2tsk salt
2-3msk fransk senap
1/2dl hackad dill
2-3msk kapris
dillvippor
Skala och dela potatisen i bitar. Koka den precis mjuk i lättsaltat vatten. Skala och skiva löken.
Blanda créme fraiche, salt, senap och dill. Häll av vattnet från potatisen och vänd ner såsen och löken.
Garnera med kapris och dill.Mums!
Den lilla saken ska jag försöka hitta. Älskar sådana där små men väldigt användbara onödigheter... :)
SvaraRaderaHärlig blogg!