20 maj 2011

Fredag och jordgubbstrifle. Äntligen fredag, sol och grillning. För att lyxa till det lite extra för att fira 3 veckor som gifta mumsade vi ihop en jordgubbstrifle. Fick fina boken Kärleksmums - 101 söta favoriter av mamma i påskpresent. Skulle vilja äta upp hela boken ♥ Verkar som om solen skulle stanna hela helgen. Underbart.
Jordgubbstrifle. Snabbare blir det nästan inte, snyggt är det också och ljuvligt gott. Perfekt för dig och fjärrkontrollen, men lika perfekt när du har eminenta gäster på besök. Ingen bangar en trifle!


1 burk vaniljkesella
1 burk creme fraiche
1 liter jordgubbar (eller andra bär)
2dl crunchy flingor naturell (typ Startflingor)
lite florsocker
Blanda kesellan och creme fraichen först. Sen får du rensa bären och skära dem i skivorom de är stora. Strössla lite flingor i botten på ditt glas, lite kesellakräm över det, sedan lite bär och så lite flingor igen. Så håller du på tills alla ingredienser är slut och du har nått toppen på glaset. Spara några bär till garnering (om du bryr dig om den saken för stunden) och sikta lite florsocker över, bara för att det blir så himla snyggt. Ställ svalt en liten stund om du orkar vänta, eller skit i det och smaska i dig direkt.

1 kommentar:

  1. Mmmm ser oxå gott ut. Får vi prova nästa fredag :). Mina choklad bakelser var väääääldigt uppskattade, var oxå tvungen att smaka en. Kan rekomenderas. Kram

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...