12 januari 2011

Trend.Tidningen Hus&Hem har listat fyra av årets stora trender inom inredning. Ombonad träkänsla, rå industripatina, natur och en smula galenskap. Vilken föredrar ni?

Viljan att skapa ny, lite smått galen design kan vara en motreaktion på förra årets chica lantstil. Lite kitsch och massor av starka färger. Mottot är Varför välja när man kan blanda allt? Typiska detaljer är discokulan, indredningsaccessoarer formade som djur och mönstermix.

Vi välkomnar det ombonade och varma till våra hem. Istället för att måla och tapetsera, varför inte bjuda in en träpanel? Ledord för denna trend är rustika golv, obehandlat och förstockat.

Råa väggar, rost och betong är typiska ledord för den industriella trenden. Gråa golv mjukas upp med härliga stoppmöbler och personliga detaljer. Tänk avskalat, funktion, industrilampor och arkivkänsla.

En längtan efter grönska och det naturliga väcks i vår urbaniserade värld. Gräsmattan blir en lampskärm, djur uppåt väggarna och grönt är en av årets hetaste kulörer.Bilder lånade av Hus&Hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...