14 december 2010

Home 2011. Det är inte bara Ikea som nu innan jul visar sin vårkollektion. Även H&M presenterar sin Home-kollektion med massor av nya härliga produkter.
"Våren 2011 handlar helt och hållet om det oförställda, enkla och ursprungliga. Inspirationen hämtas från olika håll - från växtriket, industriella miljöer, funktionsplagg och etnisk grafik. Under den här årstiden vill vi alla få in nytt ljus, nya färger och blommor i hemmet. Efter ett mer dekorativt anslag under hösten, finns nu behovet av att skala av och skapa en mer diskret och minimalistisk känsla i hemmet." Evelina Kravaev Söderberg, designchef på Home.

Kollektionen inspirerad av trädgården har produkter av tvättat linne och bomull i härliga gröna nyanser och jordtoner som blandas med färger från vårblommorna. Fokus ligger på blommor, blomstertryck, vintageetiketter, gatuskyltar, lekfulla slogans och tryck av körsbär.

Jag är riktigt nyfiken på den del av vårkollektionen som inspirerats av etniska mönster. Verkar som om kedjan hämtat inspiration från Missoni. Svartvitt sicksack-mönster till badrummet, klick klick. I Love.

1 kommentar:

  1. Zickzack mönstret ser lovande ut! Ska kika närmare på dem när de släpps.:)

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...