21 oktober 2010

Monalisa.Nja, men i alla fall nästan. Tyget Monalis har idag inhandlats på Ikea för att bli en ny tygtavla i hallen. Kom halvvägs sen tog häftklammerna slut. Suck. Imorgon blir det nya tag.
Vill även passa på och visa mina nya fina tumvantar med fleecefoder och min halsduk som jag hittade på Lindex idag. Så gosiga och jag är nu redo för vintern.


KRAM

2 kommentarer:

 1. Tyget var jättefint! Har också lite tyg och funderar på att göra en tygtavla men vad fäster du det på? Skena? Och vet du var man kan köpa liknande?

  Jag har sagt det innan och säger det igen.. Helt underbar blogg:) Nu vet jag inte hur många läsare du har men konstigt att den inte är större..eller ja du förstår vad jag menar :)

  SvaraRadera
 2. Tack kära du, vem du nu är?
  I detta fall har jag en kilram bakom, lätt att bygga själv. Går även att köpa färdiga i mindre strl hos bland annat Clas Ohlson. Har en version som inte är upphängd för tillfället och där har jag sytt en kanal i tyget och hängt upp med en rundstav. Har du gamla canvastavlor liggande hemma kan man alltid spänna upp ett tyg på dom

  KRAM

  SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...