6 september 2010

Pyssel.Två av våra små projekt för tillfället är tavelväggen och vedboden. Älskling snickrade ihop en av två dörrar till vedboden i helgen och idag har material till den andra inhandlats. Sen är det bara målningen kvar. Kommer att bli så bra. Vedboden är enkel och diskret, men rymmer ändå sex kubik ved som förhoppningsvis kommer räcka hela vintern.
Du är så duktig J ♥

En del av kvällen tillbringats på IKEA för att köpa fler vita Ribba-ramar till tavelväggen. Köpte fyra varav två var trasiga. Så tråkigt, blir till att återvända imorgon. Den största ramen var slut, väntas in i slutet av veckan och då ska förhoppningsvis tavelväggen färdigställas. Längtar och håller tummarna för att det blir bra.
Mobiluppladdning. Närmast; egendesignad fjärilstavla (bara att klippa och klistra, jättenkelt!), plansch Skogen är det bästa stället, Alexander Calder Moderna Museet, siffran 8 som inhandlades i Ronneby i somras, Therese Sennerholts fina citat, blyertsteckning med Visby-motiv och IKEAs nyhet Olunda av Roger Andersson. Även citat av Andy Warhol ska hängas upp, saknar dock ännu ram.

Vad tror ni?

3 kommentarer:

  1. Jätte fin vedbod J har fixat ihop, så enkel och snygg!
    Tror att det kommer bli jätte fint med tavelväggen när det är klart ;)
    Du får lägga ut bilder när tavlorna kommit upp på väggen ;)
    Jätte fint hem ni har!
    Kram

    SvaraRadera
  2. åh om du inte vill ha din roger andersson olunda så köper jag gärna den av dig :)

    SvaraRadera
  3. Lina; om jag tröttnar på Olunda är du den första som får veta!

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...