16 augusti 2010

Virkat.Virkning var aldrig min starka sida i syslöjden. Det blev mest grytlappar som mamma tvingades ha hängande framme. Förlåt lilla M. När jag fann dessa virkade runda mattor från Matteria börjar jag genast fundera på om det kanske är dags att undersöka om mina talanger inom virkning blivit bättre än var de var för femton år sen?
Den virkade mattan finns i tre storlekar och en väldigt fin detalj som framhäver ens favoritstol alldeles perfekt. Bild lånad av Matteriashop

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Mysig blogg!

    Får jag lov att fråga hur du spänt upp "Momentstyget"? Jag har det liggande i garderoben men blir aldrig färdig till att få upp det på väggen! Har du sytt kanaler i tyget? För det finns ju inte frigolitskivor/mdf-skivor i den storleken, tyvärr! Hoppas, hoppad du kan hjälpa mig med tips på hur du gjort!!

    Stort tack på förhand!!

    Mvh

    Malin
    malmal77@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej Malin,
    jag hade turen att köpa tavlan med Moments-tyget från en god vän. Hon hade själv byggt en ram som hon först spände ett vitt tyg på och sedan Momentstyget på.

    Ingen konstig konstruktion, utan bara en ram med ett kors i, enkelt!

    Dock har jag ett annat tyg som jag har sytt en kanal längst upp på och sen en rundstav och två spikar i väggen som den vilar på.

    Lycka till

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...