30 augusti 2010

Hbg i ♥ tecken.Tillbaka efter en mysig helg i Helsingborg tillsammans med J. Tack för fin present! På vägen mötte vi regnet, men lagom framme vid hotellet sprack himlen upp och solen kikade fram och värmde oss hela eftermiddagen. Hand i hand besöktes små butiker både i Helsingborg och även Helsingör. Besökte blomstertorget i Helsingör. Åh alla dessa underbara buketter! Efter en eftermiddagslur och lite champagne och kortspel besöktes Hamnkrogen för god ryggbiff under parasoll med infravärme och insvepta i gosiga filtar.
Söndagen tillbringades på Sofiero och årets trädgårdsmässa som gick i bröllopstema, vilket syntes både i rabatttävling och idéträdgårdarna.

Den stora brudbuketten framför slottet var magnifik. Massor av tips och inspiration fick vi med oss hem och ikväll gjordes en beställning till vår sista rabatt. Längtar till jag får börja pyssla med pioner, löjtnashjärtan och klematisen.
Orangeriet på Sofiero har för tillfället förvandlats till ett Kärlekstempel i blombladens alla färger. "Här kan man ta sig tid att reflektera över naturen och kärleken - De största tingen i livet! De eviga värdena. Betrakta stiliserade blad, hjärtan och blommor. Njut med alla sinnen - se, hör, dofta och känn blommornas magi. Vi kallar det Hjärtansfröjd!" Formgivare Yvonne Ericsson. Vill man finns det möjlighet att lova evig trohet till den man älskar mest.

1 kommentar:

  1. Vilken brudbukett!!! WOW! Den skulle man ha när man gifter sej;-). Kram

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...