15 juli 2010

Utflykter.Snart har första semesterveckan passerat. Vi har hunnit med en del i sommarvärmen. Har börjat förbereda lite för vårt staket/plank. Nu vet vi i alla fall hur vi vill ha det, nu ska det bara byggas också! Färg är köpt till vedboden.
Vi har även hunnit med en del utflykter. Tack P för tre underbara dagar!

Bild lånad av Pecorino

I måndags blev det en tur med lunch på Pecorino i Osby. God bulgursallad med kyckling, mums! Sen var det tänkt att fikastoppet skulle bli i Teboden i Stockhult. Tyvärr var det stängt på måndagar. Blev istället en fika på Gräddhyllan. Verkligen värt ett besök. Fantastiskt fika och inspirerande liten affär. Blev litet inköp av citronhonung och egenproducerade knäckebröd.

Bild lånad av Gräddhyllan

Tisdagen stavades ved med stora bokstäver. Oj, vad det var varmt, men nu är vi äntligen färdiga med veden. Skönt. Passade även att smita in i stugan för att kolla på gamla fina släktsaker som man kan önska sig. Fann en hel del. Ett fint litet bord med svarvade ben, som efter renovering kan bli perfekt. Även fina fätade näveraskar fångade mitt intresse. Får se vad resten av kusinerna har för önskemål!

Bild lånad av Gourmet Grön

Tocken och Karlshamn fick sig ett besök igår, onsdag. Hade ju glömt våra kuddar efter helgens födelsedagsfirande. Inte samma sak att sova med andra kuddar, så i natt har jag sovit så gott. Om ni någon gång har vägarna förbi Karlshamn måste restaurangen Gourmet Grön besökas. Åh vilken mat. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Mätt hela kvällen och denna underbara dag avslutades med underbara vänner i Kristianstad. Tack Brolle för en fantastisk konsert!
Idag har vi burit möbler och kartonger i oändlighet. Kära M har nämligen flyttat till sin nya fina lägenhet. Blir alldeles perfekt för henne! Imorgon blir det en tur till Båstad.


Vad har ni gjort denna soliga vecka?
KRAM

1 kommentar:

  1. Hej! har följt din blogg ett bra tag och fick syn på att du har besökt min hemby Osby, och visst hade vi goda sallader=) Jag äter där minst 3 gånger i veckan och har minsann inte tröttnat där än=) Tog du dig inte en tur över gatan, mitt i mot shell där har vi vår fina inredningsbutik, AnnorlundaRum=) Trevlig Sommar/ Johanna

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...