5 juli 2010

News.Under min lilla bloggpaus har det hunnits med några förändringar här hemma. Vi har köpt IKEAs nya matta Persby i ljungrosa, som har fått flytta in i tv-hörnan på bottenvåningen. Fin ryamatta i min, för tillfället, favoritfärg. Stort plus att även älskling gillar. Tygtavlan Lumimarja i cerise från Marimekko fick flytta upp i sovrummet då de rosa tonerna inte matchade ordentligt. Gjorde absolut inget då tavlan passar utmärkt med vårt nya fina överkast. Nere blev det en nygammal tygtavla. Letade lite i mina gömmor och hittade ett tyg från en gammal IKEA PS kollektion som tidigare fått tjänstgöra som gardin och nu trivdes bra tillsammans med den fina mattan. Ibland lyckas man riktigt bra ♥


Snart är det semester. Hoppas att solskenet stannar ett par veckor till. Har turer till Göteborg och Köpenhamn inplanerade. Ser verkligen framemot vår tur till grannlandet. Blir absolut ett besök på Louisiana innan vi vänder hemåt.
Kram på er

3 kommentarer:

  1. Det blev super fint med mattan! Butiken ligger bredvid SPAR matbutiken, i Mjälby innan Hällevik. Det är en utebutik som dem har på sommaren. Svärfar tog visst dem tre sista utav den mellan storleken. Dem finns som runda också.
    Jag gav för dem mellan 199kr och dem är 61cm höga. Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint det blev!

    SvaraRadera
  3. Långsökt men frågar ändå...
    Din Persby matt i ljung ska du inte säöja väl??
    Är på jakt efter en men den finns ju inte längre på Ikea
    Ha en trevlig helg
    mvh
    Kathy
    kathy_zingo@hotmail.com

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...