10 maj 2010

Vilken helg!Mitt i all blåst och regn anlände dom. Häckplantorna. Perfekt timing men efter många timmar av grävande var den på plats och vad fint det blev. Vi är riktigt nöjda! Känns äntligen som att det är vår trädgård. En tydlig gräns på vad som är vårt.
Efter att våra trädgårdsbestyr var avklarade blev det en liten tur till Skåne där ny bil införskaffades. Jippie, äntligen en kombi! På vägen hem stannade vi på en jättefin handelsträdgård. En gigantisk rosa pelargon fick göra oss sällskap.
På onsdag ska den nya bilen hämtas, längtar ♥



Vår framsida. Stolar Ninja, Bergaform köpt hos Svenssons, och bord Blankö, IKEA. Vår fina pelargon i sällskap av smultronplantor

3 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vad fint det blev med bordet och stolarn.Kul när man kan blanda design och ikea.Trodde inte bordet var därifrån.Får nästa komma på en fika snart och kolla till eran altan och all pyssel du har hållit på med.En dag nästa vecka kanske??

    kram!

    SvaraRadera
  2. Det blev ju superfint med bordet och stolarna!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa stolar och har spanat på dem många gånger. :) Tänkte köpa de en gång men de är så dyra. :S Kanske kanske en annan gång?! :) Det passar ju ypperligt tillsammans med Ikeabordet också. :)

    MÅ så gott! Mvh Malin I&D

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...