18 april 2010

Fångad av en stormvind.Med denna kända refräng sammanfattar jag min helg. Fredagen bjöd på After Work med alla underbara kollegor och vi dansade och sjöng till Carolas slagdänga. När timmarna övergick till lördag blåste även stormen upp. Som det blåst hela helgen. Trots detta har ett fint körsbärsträd och två vita Agapanthus inhandlats och planterats i våra fina krukor Gräva från IKEA. Älskling har påbörjat vår vedbod, hoppas att den blir färdig till nästa helg. Kommer att bli så bra ♥

Häromkvällen såg jag en bild på ett fint matrumsmöblemang och då var allt självklart. Det är så jag vill ha det! Även min kära sambo gillade idéen. Nu blir det till att sälja vårt Norden-bord i björk och köpa ett vitt och börja samla svarta stolar. Åh vad jag längtar!

bild:Fastighetsbyrån

3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild!Det kommer bli snyggt med svarta stolar till ett vit Norden bord...Inte längre kvar tills vi ska till Ullared...hihih..

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Det är en fin matsalsmöbel.Själv så har jag svart/brun bord och ska snart måla våra furustolar vita.Det är snyggt att bryta av i olika färger.

    SvaraRadera
  3. Ha ha den där bilden vet jag från vems hem den kommer ;-). Var det inte samma hem som du skulle stalka för att få tag i en viss korg??? Hi hi / Snigeln

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...