14 mars 2010

Härliga söndag. Vilket underbart väder! Jag och J har varit en runda i stan på jakt efter ny kostym och skor. Vi ska nämligen på allra bästa vänners bröllop i juni. Vad vi längtar, ska bli otroligt roligt! Grattis kära S och O! Vi är så glada för er skull Vi har ju fortfarande köpstopp, men alltid bra att vara ute i god tid. Gillar inte att stressa i sista sekunden. Vill att det ska vara genomtänkt och lite matchande. Hittade tyvärr inget som vi gillade, kommer förhoppningsvis in mer närmare våren.
Har ni några bra tips på bra bröllopspresenter? Tar tacksamt emot alla förslag.

Nämnde ju för ett tag sen att jag fått en fin present av kära M. Idag tänkte jag visa vad det är. Jo, det är det fina vita äpplet som jag länge velat ha. Det har nu placerats i köksfönstret med en ganska nyinköpt blomma. Tack snälla.

Fick häromdagen två stycken kokböcker. Monika Ahlbergs bästa menyer. Många gåda rätter och trevlig läsning. Tack så mycket! Dags för lite förnyelse på tavellisten i köket nästa.


Ikväll slutfördes ett av mina små projekt. Äntligen. Detta lilla projekt har hållit på i nästan två år och fördröjts av flytt, brist på tid och ren lathet. Men nu är det färdigt. Bilder kommer snart.

Hoppas att ni har haft en bra helg med sol och värkänslor. Önskar er underbara bloggläsare en bra start på veckan.

Kram

3 kommentarer:

  1. Vad trevligt att få gå på bröllop i sommar.Ett tips kanske;en tavla i från Isa Form? det är svårt det där,men om de gillar inredning så finns det ju en uppsjö av inredningsshoppar på internet,så som Designonline.Hoppas ni kommer på nått.äåålet är jättefin & smart förvaring.Trevlig vecka till dig också!

    SvaraRadera
  2. Kikade in lite här på din blogg,och måste bara säga vad fin den är!!!
    Mvh Helena

    SvaraRadera
  3. En tavla från Isa Form. Ser att någon har redan tipsat om det. Finns med bröllopsmotiv.
    Kram ZR

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...