3 mars 2010

Fem minuter.Det är tydligen den tid det ska ta att skapa ett fint blomsterarrangemang enligt Better Homes and Gardens. Ja det är nog lättare sagt än gjort. Visst jag gillar att köpa snittblommor och göra egna buketter, men tiden fem minuter är nog väl optimistiskt. Visst är det kul att köpa snittblommor, allrahelst när man vill ha sig en belöning efter en storstädning eller varför inte fira att det är fredag? Vid födelsedagar eller andra tillfällen då en fin bukett är på sin plats köper jag oftast lösa blommor och binder själv. Kul att kombinera med ett fint silkepapper eller ett band och framförallt blir det personligt och oftast uppskattat.
Fina vallmo med gröna välformade blad. Enkel bukett av lavendel. Superenkelt!

Vågar man? Betala för fina blommor med långa stjälkar som kapas när man kommer hem. Fint och enkelt. Kanske en lösning när stjälken börjar tröttna men blommon fortfarande är fin.
bilder:HBG.com

Favoriter är tulpaner, anemoner och veronikor i kombination med blåbärsris eller annan utfyllnad. Åh vad jag längtar till våren. Idag har det absolut känts som om den är på väg. Solen skiner, fåglarna kvittrar och snön töar.
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...