10 mars 2010

Djungel.När vi nu äntligen bestämt oss för husleverantör och husmodell var det dags att välja inredning. En av anledningarna till att vi valde Ekeforshus var att vi i stort sett fick utforma vårt hus precis som vi ville. Jättepositivt så klart, men efter veckor och till slut månader med mängder av olika kataloger för kakel, klinker, kök, blandare och allt vad man nu skulle välja önskade vi ett tag att vi valt en leverantör med bestämda alternativ. Det hände till och med att jag drömde om toalettstolar! Det svåraste var nog att bestämma saker som blandare och badrumstillbehör. Är produkterna bättre då priset är högre eller betalar man för ett specifikt känt märke? Det slutade med att vi kastade alla kataloger och valde ut en som vi bara hört ros om och som även var känt för oss. I vårt fall FM Mattsson. Sen valde vi utifrån deras sortiment. Det är väldigt lätt att man blir överväldigad av alla valmöjligheter och till slut inte vet in eller ut.

Temat för vårt hus blev vitt, antracitgrått och ek. Vit inredning i kök, bad och tvättstuga. Antracitgrått återfinns på kamin, klinkergolv och bänkskiva. Vi valde genomgående ekgolv i hela huset, utom i våtutrymmena, där klinker 30x60 i antracitkulör lagts. Lucka är samma i både kök och bad, men högblank i kök och matt i bad. Inga handtag, utan integrerade grepplister. Vi är så nöjda!


bild:collage av mig

Tillval fanns det hur många som helst och där fick man passa sig och prioritera. Väldigt lätt att budgeten överskreds. Vi prioriterade aluminiumfönster, vitvaror i aluminium, osb-skivor innanför gipsen för att slippa behöva plugga när något ska hängas upp. Även trappan, mer energisnåla vitvaror och en extra dusch slank med.

Nu i efterhand känns det verkligen toppen att vi verkligen fick välja allt, för vi har precis fått allt som vi vill ha det. I love our HOUSE ♥

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...