26 december 2009

Annandagsutflykt och mellandagsrea

Idag har jag och J varit i stan med tusentals andra rea-sugna människor. J fyndade en blueray-spelare, som han så länge har velat ha. Nu ligger han bakom tv-bänken och försöker få den inkopplad. Själv fyndade jag två stjärnor på Mio, som har fått tagit plats i gästrummet och skräprummet. Jättefina och toppen med halva priset. I like!

När vi ändå var i stan tog vi en liten utflykt till Svenssons i Lammhult. Inga inköp, mest bara kul och titta. J mumlade något om att han hade haft massor av pengarna hade jag fått allt jag pekade på. Vilken lycka det hade varit!
Fastnade för en sovrumsmiljö som gick i lila och vitt och självklart fanns där en Snö-byrå! Tapeten som skymtar i bakgrunden har jag här hemma som tavla. Har bestämt mig för att försöka spara ihop till någon av förvaringsmöblerna i serien Snö. Skulle passa perfekt under vår trappa.


bilder:privata tagna på Svenssons

Ni är säkert nyfikna på vad jag fick i julklapp. Lovar att visa bilder snart!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vi har med varit i stan idag och shoppat lite dock inget till lyan.Nyfiken på vad du har fått för fina julklappar :0)Vi fick mest pengar...så nu kan man köpa sig det man vill ha...Vi får träffas en dag nästa vecka om du har tid??Komma upp på en fika...Hälsa Jimmi..

    Kram

    SvaraRadera
  2. Den är ju sååååå fin...

    kram

    SvaraRadera

Stora som små kommentarer är uppskattade. Blir glad varje gång, tack ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...